fransFrans Heesters 

frans
In mijn jeugd was je "Beatles" of "Stones" fan, maar ik was vooral onder de indruk van de muziek van The Beach Boys. De interesse voor (pop/rock) muziek met harmonieuze zangpartijen zit er bij mij dus al vanaf mijn jeugd in. Daarin past ook mijn voorkeur voor muziek van The Eagles, alsook voor het a capella werk van b.v. The Nylons.

 

Toen Venice meer bekendheid kreeg, en in Nederland voet aan de grond kreeg, was ik meteen om, en wilde per direct die nummers ook zó zingen. Optreden en repeteren met Vernice voelt daarom een beetje als thuis komen, de samenzang is de bindende factor. De close harmony wordt door ons alle vijf gewaardeerd, maar we proberen het repertoire voor een breed publiek aantrekkelijk te maken.

De bandleden hebben allemaal een totaal andere muzikale achtergrond, dat zorgt steeds voor nieuwe impulsen en een variëteit in het repertoire.

 

Bovenal heerst er bij Vernice een "huiskamer" sfeertje, ik kan dus totaal relaxed - met een pintje binnen handbereik - mijn zang/gitaar/mondharmonica partijtje spelen.