infoHuiskamerconcerten

 

Vernice is "wereldberoemd" in Reusel en omstreken voor het geven van (gratis) huiskamerconcerten.

 

thuisHoe werkt dat? 
Wij (5) schuiven op een dinsdagavond aan de (keuken)tafel aan en brengen een gezellig avondje muziek bij je thuis. Nodig eventueel wat mensen (buren, familie, kennissen) uit. Misschien wil er wel iemand een liedje meezingen, of wordt het een heel andere verjaardag dan je gewend bent.

 

Wat kost da?...
Helemaal niks...
dwz, nun bak koffie of een fleske.

 

Wa speule jullie dan?...
Ons repertoire bestaat uit muziek van Venice, Eagles, Guus Meeuwis, Crosby Stills Nash & Young, Racoon e.v.a.

 

 

Dat is nog 's wat anders dan onderuit voor de TV op een dinsdagavond.

 

Dus heb je binnenkort een verjaardag of een familiebijeenkomst, die nog wat muzikale ondersteuning nodig heeft...
maak een afspraak!

 

Let op:

Onze gratis huiskamerconcerten zijn bedoeld als kleinschalige optredens, in feite is het voor ons een repetitie met publiek.
We kunnen dan niet met microfoons, versterkers, boxen en andere apparatuur sjouwen. We spelen dan helemaal akoestisch dus zonder enige versterking!
Dit lukt alleen bij een relatief klein en rustig publiek, zeg maar tot zo’n 15 personen (vandaar ook de benaming “huiskamerconcert”). Men hoeft niet continu stil te zijn, maar zeker bij grotere groepen zijn er altijd wel een paar in het publiek die té veel geluid produceren omdat men minder geïnteresseerd is of omdat men vooral een gezellig feestje wil. Op zich is daar niets mis mee, maar onze zang wordt dan overstemd waardoor we onze stemmen kapot zingen, er rest ons dan niets anders dan te stoppen. 
Het is dus aan te raden om hier rekening mee te houden als je plannen hebt voor een huiskamerconcert, en bespreek het even met ons als je een afspraak maakt.