v en f

Vernice & Friends

 

Vernice staat met de voor hen zo kenmerkende semi-akoestische muziek en harmonieuze samenzang inmiddels tot ver buiten de regio op de podia. Daarnaast scoren ze regelmatig met het door hen geïnitieerde concept van intieme, lokale huisconcerten.

 

WiltonMaaike & JeanMarcA Few Good Man

 

Deze huiskamersfeer wordt in een serie muziekavonden onder de naam “Vernice & Friends” aan een wat groter publiek geboden, in een kleine zetting. Vernice fungeert tijdens deze muziekavonden als rode draad, waarbij steeds ruim podium wordt geboden aan gastartiesten. Hierdoor wordt een muzikale diversiteit geboden met diverse genres voor jong en oud. Men kan derhalve zowel covers van b.v. Nick en Simon als van Keane verwachten, maar ook een all-time Eagles topper als “Hotel California” en recente top-40 nummers te horen kunnen zijn. Alle nummers worden in semi-akoestische zetting gebracht, dus geen dreunende bassen en drums en geen scheurende gitaren. Maar pure muziek zoals u die van Vernice gewend bent.

 

De line-up van de Vernice & Friends wordt in de weken voorafgaand aan de avond bekend gemaakt  via weekbladen, deze website, en via de Vernice Twitter en Facebook accounts.

 

Een feest voor de liefhebber, mis het dus niet !
Tot ziens bij de Vernice & Friends muziek avonden.

 

Bij alle Vernice & Friends avonden is de entree gratis!