wilWil van Dijsseldonk

Wil
Het is een lange weg van de eerste playback oefeningen op een zelfgemaakte kartonnen gitaar met vliegertouw, tot de meerstemmig akoestische club waar ik nu deel van uit maak.

 

Maar via een geleende gitaar (bedankt Jan) en afgekeken akkoorden, kwam ik op 15 jarige leeftijd in een eerste bandje terecht waar met 3 akkoorden nummers en een fantastisch club aanhang alle gelegenheden in de kempen waar live werd gemusiceerd onveilig werd gemaakt.

 

In de eerste 7 muzikale jaren ging de muziek van CCR via Deep Purple naar de Eagles en van alles wat er in de jaren 70 in de top 40 langs kwam. Na het uiteenvallen van Noise, zo heette dit eerste bandje (drank en vrouwen), nog een paar jaar in verschillende bandjes (Rocking Noise band en het Grenscombo) feesten en partijen gespeeld.

Ik had die gitaar toch nog... toen heb ik even een muzikale pauze ingelast van 15 jaar waarna me gevraagd werd om Driepalmennunbok te komen versterken. Hierbij ben ik nu weg na dik 12 jaar actief te zijn geweest.

 

 

Maar in de Noise tijd hadden we al akoestische zijsprongen met 'Wilton' waar we met veel plezier informeel menig feestje glans gaven. De fun die ik daar mee gehad heb heeft me geïnspireerd om ook nog eens iets zonder versterkers op touw te zetten.

 

Et Voilà.